Individuele therapie in Vries en omgeving

Ben je op zoek naar individuele therapie in Vries?

Ik ben Margreet Oosting en ik ben gestalttherapeut. Ik bied zowel individuele therapie als relatietherapie.

Ik heb mijn praktijk in Assen.

Ik ben NVAGT erkend en wordt daardoor door verschillende verzekeraars deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

 

Op deze pagina wil ik je kort informeren over individuele therapie in de buurt van Vries.

Op andere pagina’s op mijn site ga ik uitgebreider in op individuele therapie en relatietherapie in mijn praktijk in Assen.

 

Iedereen kent wel periodes of momenten in zijn of haar leven dat het moeizaam gaat. Meestal gaan deze periodes vanzelf weer voorbij. Maar als dit niet voorbij gaat verdient het meer aandacht.

Dit kan zijn wanneer je onrust en spanningen blijft voelen die je niet goed kunt plaatsen. Je voelt je somber of verdrietig, je hebt weinig energie. Of je hebt lichamelijke klachten ontwikkeld waar geen lichamelijke oorzaak aan ten grondslag ligt. Soms zijn het nare gebeurtenissen die je niet los kunt laten, of je hebt (weer eens!) teveel hooi op je vork genomen, je hebt moeite met het aangeven van je grenzen of bent je niet bewust waar je grenzen liggen. Dit kan uiteindelijk depressieve gevoelens of een burn out veroorzaken.

Allemaal redenen om hulp in te schakelen en te gaan werken aan ontwIKkeling en verandering!

In mijn praktijk werk ik samen met jou aan dat wat je beperkt en belemmert om weer verder te kunnen.

Ik kan je helpen opnieuw richting te bepalen, samen met jou helder krijgen hoe je het wel anders kan doen. Ik werk vanuit het hier en nu, wat zich voordoet in de therapie, in het contact tussen jou en mij. De gesprekken zullen dan ook vooral gaan over je problemen in het hier en nu. Ik sta stil bij wat er gebeurt in ons contact, welke patronen zie ik. Soms is het nodig om ook naar het verleden te kijken; naar de oorsprong van patronen. Maar ik doe dit om vervolgens stil te staan bij hoe deze doorwerken in je huidige leven en wat je nodig hebt om hier zo mee om te gaan dat ze je niet meer in de weg staan in je huidige leven.

Via deze methode wordt er bij jou veel in gang gezet en ben ik ervan overtuigd dat dit een positieve draai aan jou leven kan geven.

 

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie?

Je kunt mij bereiken op 06-48177104 of via info@praktijk-oosting.nl