Individuele therapie in Beilen en omgeving

Ben je op zoek naar individuele therapie in Beilen?

Ik ben Margreet Oosting en ik ben gestalttherapeut. Ik bied in mijn therapieën zowel individuele therapie als relatietherapie. Ik heb mijn praktijk in Assen.

Ik wordt, doordat ik NVAGT erkend ben, door verschillende zorgverzekeraars deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

 

Op deze pagina wil ik je kort informeren over individuele therapie in de buurt van Beilen.

Op andere pagina’s op mijn site ga ik uitgebreider in op mijn praktijk waar ik individuele therapie en relatietherapie bied.

 

Er zijn momenten in ieders leven dat het allemaal wat moeizamer gaat. En meestal gaat dit vanzelf weer voorbij, soms niet. Als dit niet voorbij gaat verdient het meer aandacht.

Dit kan zijn wanneer je onrust en spanningen blijft voelen die je niet goed kunt plaatsen en die je leven beïnvloeden of gaan beheersen. Of wanneer je lichamelijke klachten ontwikkeld waar geen lichamelijke oorzaak aan ten grondslag ligt. Soms zijn het nare gebeurtenissen, korter of langer geleden, die je niet los kunt laten. Of heb je teveel hooi op je vork genomen, heb je moeite met het aangeven van je grenzen of ben je je helemaal niet bewust van je grenzen. Dit kan uiteindelijk depressieve gevoelens of een burn out veroorzaken.

Allemaal redenen om te willen werken aan ontwIKkeling van jezelf.

In mijn praktijk werk ik samen met jou aan dat wat je beperkt en belemmert om weer verder te kunnen.

Ben jij klaar met hoe het gaat, wil je het anders, maar weet je niet hoe?

Ik kan je helpen opnieuw richting te bepalen, samen met jou helder krijgen hoe je het wel anders kan doen.

Ik werk vanuit het hier en nu, wat zich voordoet in de therapie, in het contact tussen mij en jou. De gesprekken zullen dan ook vooral gaan over je problemen in het hier en nu. Ik sta stil bij wat er gebeurt in ons contact, welke patronen zie ik. Soms is het nodig om ook naar het verleden te kijken; naar de oorsprong van patronen. Maar ik doe dit dan vooral om vervolgens stil te staan bij hoe deze doorwerken in je huidige leven en wat je nodig hebt om hier zo mee om te gaan dat ze je niet meer in de weg staan in je huidige leven.

Via deze methode wordt er bij jou veel in gang gezet en ben ik ervan overtuigd dat dit een positieve draai aan jou leven kan geven.

 

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie?

Je kunt mij bereiken op 06-48177104 of via info@praktijk-oosting.nl