Individuele therapie in Groningen en omgeving

Ben je op zoek naar individuele therapie in Groningen?

Ik ben Margreet Oosting, gestalttherapeut. Ik bied in mijn therapieën zowel individuele therapie als relatietherapie. Ik heb mijn praktijk in Assen.

Ik wordt door verschillende zorgverzekeraars voor een deel vergoed vanuit de aanvullende verzekering doordat ik NVAGT erkend ben.

Op deze pagina wil ik je kort informeren over individuele therapie.

Op andere pagina’s op mijn site ga ik uitgebreider in op individuele therapie en relatietherapie in mijn praktijk.

 

Er zijn momenten dat het allemaal wat moeizamer loopt in het leven. Meestal gaan deze periodes vanzelf weer voorbij. Soms niet, en als dit niet voorbij gaat verdient het meer aandacht.

Dit kan zijn wanneer onrust en spanningen je leven zijn gaan beheersen en het lukt je niet dit te veranderen. Of wanneer je lichamelijke klachten hebt ontwikkeld waar geen lichamelijke oorzaak voor gevonden wordt. Soms zijn het nare gebeurtenissen (uit het verleden of onlangs gebeurt) die je geen plek kunt geven, of je hebt teveel hooi op je vork genomen. Heb je moeite met het aangeven van je grenzen of bewust te zijn en blijven waar je grenzen liggen. Dit kan uiteindelijk depressieve gevoelens of een burn out veroorzaken.

Allemaal redenen om te willen werken aan ontwIKkeling en verandering.

In mijn praktijk werk ik samen met jou aan deze ontwikkeling en verandering.

Dus ben jij klaar met hoe het nu gaat, wil je het anders, maar weet je niet hoe?

Ik kan je helpen opnieuw richting te bepalen, samen met jou helder krijgen hoe je het wel anders kan doen.

Ik werk vanuit het hier en nu, wat zich voordoet in de therapie, in het contact tussen jou en mij. De gesprekken zullen dan ook vooral gaan over je problemen in het hier en nu. Ik sta stil bij wat er gebeurt in ons contact, welke patronen zie ik. Soms is het nodig om ook naar het verleden te kijken; naar de oorsprong van patronen. Maar ik doe dit dan vooral om vervolgens stil te staan bij hoe deze doorwerken in je huidige leven en wat je nodig hebt om hier zo mee om te gaan dat ze je niet meer in de weg staan in je huidige leven.

Via deze methode wordt er bij jou veel in gang gezet en ben ik ervan overtuigd dat dit een positieve draai aan jou leven kan geven.

 

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie?

Je kunt mij bereiken op 06-48177104 of via info@praktijk-oosting.nl