Relatietherapie in Groningen en omgeving

Ben je op zoek naar relatietherapie in Groningen?

 

Ik ben Margreet Oosting en ik ben gestalttherapeut. Ik bied zowel relatietherapie als individuele therapie. Ik heb mijn praktijk in Assen.

 

Hebben jullie regelmatig ruzie waarin jullie telkens in hetzelfde patroon belanden?

Vraag je je wel eens af wat jou en je partner nog bind?

Wil je weer plezier hebben in je relatie in plaats van de irritaties en frustraties waar je nu tegen aan loopt?

Is er in jullie gezin veel “gedoe”, ruzies tussen jou en de kinderen, of je partner en de kinderen?

 

De meeste mensen kennen in hun relatie wel periodes waarin het wat minder goed gaat. Er zijn meer irritaties, strijd en ruzies. En meestal kom je daar vanzelf wel weer uit.

Maar als dat niet lukt, wanneer je in een negatieve spiraal blijft, dan is het goed om te kijken of relatietherapie jullie hieruit kan helpen.

Dit is geen gemakkelijke stap die veel mensen dan ook niet snel zetten.  Maar het doorbreken van negatieve patronen is ontzettend moeilijk wanneer je er zelf in zit. En nog moeilijker wanneer het al langere tijd zo bestaat. De spanningen, ruzies en strijd hebben grote invloed op jou, je partner, jullie gezin. En het is echt de moeite waard om dit te willen veranderen.

Ik kan jullie hierbij helpen. Ik ga in de relatietherapie samen met jullie op zoek naar wat er voor jullie nodig is om uit deze negatieve spiraal te kunnen stappen.

Ik kan dit doen met jou en je partner of wanneer het om gezinsproblemen gaat met de kinderen erbij.

Ik werk vanuit het hier en nu, wat zich voordoet in de therapie, in het contact tussen mij en jou/jullie.

Ik sta stil bij wat er gebeurt, welke patronen zie ik, hoe wordt er gecommuniceerd, wat wordt er gezegd en hoe, en soms nog veel belangrijker; wat wordt er niet gezegd. Via deze methode komt er veel op tafel en ben ik ervan overtuigd dat dit een positieve draai aan jullie relatie kan geven.

Wil je deze ontwIKkeling en verAndering in je relatie?

Ook wanneer je geen grote problemen in jullie relatie ervaart maar misschien zijn jullie ergens in een “sleur” beland en is het leuke en spannende van elkaar wel een beetje naar de achtergrond verdwenen dan kan het goed zijn om hier samen met een therapeut eens naar te kijken.

 

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie?

Je kunt mij bereiken op 06-48177104 of via info@praktijk-oosting.nl