Relatietherapie in Beilen en omgeving

Ben je op zoek naar relatietherapie in Beilen?

 

Ik ben Margreet Oosting en ik ben gestalttherapeut. Ik bied zowel relatietherapie als individuele therapie. Ik heb mijn praktijk in Assen.

 

Lopen jullie vast in jullie relatie?

Hebben jullie regelmatig ruzie waarin je elkaar niet meer kunt bereiken?

Hebben jullie regelmatig strijd over dezelfde onderwerpen waarin jullie elkaar verwijten toegooien?

Ervaar je spanningen in je gezin, is er veel ruzie en strijd tussen de kinderen of jullie en de kinderen?

Ben je de negatieve sfeer zat en wil je je weer gelukkig voelen in je relatie en/of gezin?

 

De stap om een afspraak bij een relatietherapeut te maken is vaak geen gemakkelijke en voordat je die stap zet heb je vaak al heel veel zelf geprobeerd om de negatieve patronen in jullie relatie te doorbreken.

Het kan ook gebeuren dat jij wel hulp wilt maar je partner niet. Ook dan kan het zinvol zijn om toch een afspraak te maken, en dan kom je maar alleen.

De spanningen, ruzies en strijd hebben grote invloed op jou, je partner, jullie gezin. En het is dan ook de moeite waard om dit te willen veranderen.

Ik kan jullie hierbij helpen. Ik ga in de relatietherapie samen met jullie op zoek naar wat er nodig is om uit deze negatieve spiraal te kunnen stappen.

Ik kan dit doen met jou en je partner of wanneer het om gezinsproblemen gaat met de kinderen erbij.

Ik werk vanuit het hier en nu, wat zich voordoet in de therapie, in het contact tussen mij en jou/jullie.

Ik sta stil bij wat er gebeurt, welke patronen zie ik, hoe wordt er gecommuniceerd, wat wordt er gezegd en hoe, en soms nog veel belangrijker; wat wordt er niet gezegd. Via deze methode komt er veel op tafel en ben ik ervan overtuigd dat dit een positieve draai aan jullie relatie kan geven.

Wil je deze ontwIKkeling en verAndering in je relatie?

Ook wanneer je geen grote problemen in jullie relatie ervaart maar misschien zijn jullie ergens in een “sleur” beland en is het leuke en spannende van elkaar wel een beetje naar de achtergrond verdwenen dan kan het goed zijn om hier samen met een therapeut eens naar te kijken.

 

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie?

Je kunt mij bereiken op 06-48177104 of via info@praktijk-oosting.nl