Individuele therapie in Drenthe

Ben je op zoek naar individuele therapie in Drenthe?

Ik ben Margreet Oosting en ik ben gestalttherapeut. Ik bied in mijn therapieën zowel individuele therapie als relatietherapie. Ik heb mijn praktijk aan huis in Eext, vlakbij Gieten.

Ik ben NVAGT erkend en wordt daardoor door verschillende verzekeraars deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

 

Op deze pagina wil ik je kort informeren over individuele therapie in Drenthe, nabij Gieten.

Op andere pagina’s op mijn site ga ik uitgebreider in op individuele therapie en relatietherapie in mijn praktijk in Eext, Drenthe.

 

Iedereen kent wel periodes in zijn of haar leven dat het wat moeizamer gaat. Vaak gaan deze momenten vanzelf weer voorbij. Maar als dit niet voorbij gaat verdient het meer aandacht.

Dit kan zijn wanneer je onrust en spanningen blijft voelen die je leven beïnvloeden. Of wanneer je lichamelijke klachten ontwikkeld waar geen lichamelijke oorzaak aan ten grondslag ligt. Soms zijn het nare gebeurtenissen die je niet los kunt laten, of heb je (weer eens) teveel hooi op je vork genomen. Of ben je je niet bewust waar je grenzen liggen, of ken je ze wel maar heb je moeite om je grenzen aan te geven. Dit kan uiteindelijk depressieve gevoelens of een burn out veroorzaken.

Allemaal redenen om te willen werken aan ontwIKkeling.

In mijn praktijk werk ik samen met jou aan dat wat je beperkt en belemmert om weer verder te kunnen.

Dus ben jij klaar met hoe het nu gaat, wil je het anders, maar weet je niet hoe?

Ik kan je helpen opnieuw richting te bepalen, samen met jou helder krijgen hoe je het anders kan doen.

Ik werk vanuit het hier en nu, wat zich voordoet in de therapie, in het contact tussen mij en jou. De gesprekken zullen dan ook vooral gaan over je problemen in het hier en nu. Ik sta stil bij wat er gebeurt in ons contact, welke patronen zie ik. Soms is het nodig om ook naar het verleden te kijken; naar de oorsprong van patronen. Maar ik doe dit dan vooral om vervolgens stil te staan bij hoe deze doorwerken in je huidige leven en wat je nodig hebt om hier zo mee om te gaan dat ze je niet meer in de weg staan in je huidige leven.

Via deze methode wordt er bij jou een ontwikkeling in gang gezet en ben ik ervan overtuigd dat dit een positieve draai aan jou leven kan geven.

 

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie?

Je kunt mij bereiken op 06-48177104 of via info@praktijk-oosting.nl