Relatietherapie in Norg en omgeving

Ben je op zoek naar relatietherapie in Norg?

 

Ik ben Margreet Oosting en ik ben gestalttherapeut. Ik bied zowel relatietherapie als individuele therapie. Ik heb mijn praktijk in Assen.

 

Gaat het niet zo goed tussen jou en je partner?

Of gaat het best redelijk maar is er een sleur aan het ontstaan?

Irriteer je je regelmatig aan je partner?

Hebben jullie ruzies waarin je elkaar niet meer kunt bereiken?

Belanden jullie in jullie strijd telkens in hetzelfde patroon?

Ervaar je spanningen in je gezin, is er veel ruzie en strijd tussen de kinderen onderling of tussen de kinderen en jullie?

 

Het is, voor veel mensen, geen gemakkelijke stap om in deze situaties naar een relatietherapeut te benaderen voor hulp. Toch zou ik in veel gevallen iets voor jullie kunnen betekenen.

Het doorbreken van negatieve patronen, het stopzetten van de ruzies en verwijten, is ontzettend moeilijk en nog moeilijker wanneer het al jaren zo bestaat. Maar je weet ook dat deze spanningen, ruzies en strijd grote invloed hebben op jou, je partner, jullie gezin. En het is dan ook de moeite waard om dit te willen veranderen.

Ik kan jullie hierbij helpen. Ik ga in de relatietherapie samen met jullie op zoek naar wat er nodig is om uit deze negatieve spiraal te kunnen stappen.

Ik kan dit doen met jou en je partner of wanneer het om gezinsproblemen gaat met de kinderen erbij.

Ik werk vanuit het hier en nu, wat zich voordoet in de therapie, in het contact tussen mij en jou/jullie.

Ik sta stil bij wat er gebeurt, welke patronen zie ik, hoe wordt er gecommuniceerd, wat wordt er gezegd en hoe, en soms nog veel belangrijker; wat wordt er niet gezegd. Via deze methode komt er veel op tafel en ben ik ervan overtuigd dat dit een positieve draai aan jullie relatie kan geven.

Wil je deze ontwIKkeling en verAndering in je relatie?

Ook wanneer je geen grote problemen in jullie relatie ervaart maar misschien zijn jullie ergens in een “sleur” beland en is het leuke en spannende van elkaar wel een beetje naar de achtergrond verdwenen dan kan het goed zijn om hier samen met een therapeut eens naar te kijken.

 

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie?

Je kunt mij bereiken op 06-48177104 of via info@praktijk-oosting.nl