Relatietherapie in Rolde

Ben je op zoek naar relatietherapie in Rolde?

 

Ik ben Margreet Oosting en ik ben gestalttherapeut. Ik bied zowel relatietherapie als individuele therapie. Ik heb mijn praktijk in Assen.

 

Je hoeft niet altijd grote relatieproblemen te hebben om in therapie te gaan. Soms gaat het allemaal best goed maar mis je ergens iets. Elke relatie beland weleens in een fase waarin je je afvraagt of jullie nog wel werkelijk aandacht voor elkaar hebben, wil je zo verder met elkaar. Of dat je tot de conclusie komt dat jullie relatie is gaan varen op routine en vanzelfsprekendheden en dat je je hier niet gelukkig in voelt. Jullie relatie kan dan wel een oppepper gebruiken.

Een andere keer zijn de problemen groter. En zijn er ruzies waarin je elkaar niet meer kunt bereiken. Gaan de ruzies telkens over dezelfde onderwerpen en eindigen ze met veel verwijten over en naar elkaar.

Ook kunnen er in een gezin veel spanningen, ruzies en strijd zijn tussen de kinderen onderling en/of tussen de kinderen en hun ouders?

 

Het doorbreken van deze patronen is ontzettend moeilijk en nog moeilijker wanneer het al jaren zo bestaat. Maar deze spanningen, ruzies en strijd hebben grote invloed op jou, je partner, jullie gezin. En het is dan ook de moeite waard om dit te willen veranderen.

Ik kan jullie hierbij helpen. Ik ga in de relatietherapie samen met jullie op zoek naar wat er nodig is om uit deze negatieve spiraal te kunnen stappen.

Ik kan dit doen met jou en je partner of wanneer het om gezinsproblemen gaat met de kinderen erbij.

Ik werk vanuit het hier en nu, wat zich voordoet in de therapie, in het contact tussen mij en jou/jullie.

Ik sta stil bij wat er gebeurt, welke patronen zie ik, hoe wordt er gecommuniceerd, wat wordt er gezegd en hoe, en soms nog veel belangrijker; wat wordt er niet gezegd. Via deze methode komt er veel op tafel en ben ik ervan overtuigd dat dit een positieve draai aan jullie relatie kan geven.

Wil je deze ontwIKkeling en verAndering in je relatie?

En ook wanneer je geen grote problemen in jullie relatie ervaart maar misschien ergens in een “sleur” beland bent en het leuke en spannende van elkaar is wel een beetje naar de achtergrond verdwenen, ook dan kan het goed zijn om hier samen met een therapeut eens naar te kijken.

 

 

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie?

Je kunt mij bereiken op 06-48177104 of via info@praktijk-oosting.nl