Relatietherapie in Drenthe

Ben je op zoek naar relatietherapie in Drenthe?

 

Ik ben Margreet Oosting en ik ben gestalttherapeut. Ik bied zowel relatietherapie als individuele therapie. Ik heb mijn praktijk in Assen.

 

Kan het beter in jullie relatie?

Vaart jullie relatie op routine en vanzelfsprekendheden en is er nog weinig echte aandacht voor elkaar?

Is er in je gezin regelmatig “gedoe”, ruzies tussen jou en de kinderen, of je partner en de kinderen?

Hebben jullie regelmatig ruzies waarin telkens dezelfde onderwerpen terugkomen?

Waarin jullie elkaar met boze woorden en verwijten bestoken?

Voel je je niet meer gelukkig in je relatie zoals die geworden is?

Ervaar je negativiteit en irritaties in jullie relatie?

 

De meeste mensen kennen in hun relatie wel periodes waarin het wat minder goed gaat. Er zijn meer irritaties, strijd en ruzies. En meestal kom je daar vanzelf wel weer uit.

Maar als dat niet lukt, wanneer je in een negatieve spiraal blijft, dan is het goed om te kijken of relatietherapie jullie hieruit kan helpen. Het doorbreken van negatieve patronen is ontzettend moeilijk wanneer je er zelf in zit. En nog moeilijker wanneer het al langere tijd zo bestaat. De spanningen, ruzies en strijd hebben grote invloed op jou, je partner, jullie gezin. En het is dan ook de moeite waard om dit te willen veranderen.

Ik kan jullie hierbij helpen. Ik ga in de relatietherapie samen met jullie op zoek naar wat er voor jullie nodig is om uit deze negatieve spiraal te kunnen stappen.

Ik kan dit doen met jou en je partner of wanneer het om gezinsproblemen gaat met de kinderen erbij.

Ik werk vanuit het hier en nu, wat zich voordoet in de therapie, in het contact tussen mij en jou/jullie.

Ik sta stil bij wat er gebeurt, welke patronen zie ik, hoe wordt er gecommuniceerd, wat wordt er gezegd en hoe, en soms nog veel belangrijker; wat wordt er niet gezegd. Via deze methode komt er veel op tafel en ben ik ervan overtuigd dat dit een positieve draai aan jullie relatie kan geven.

Wil je deze ontwIKkeling en verAndering in je relatie?

Ook wanneer je geen grote problemen in jullie relatie ervaart maar misschien zijn jullie ergens in een “sleur” beland en is het leuke en spannende van elkaar wel een beetje naar de achtergrond verdwenen dan kan het goed zijn om hier samen met een therapeut eens naar te kijken.

 

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie?

Je kunt mij bereiken op 06-48177104 of via info@praktijk-oosting.nl